ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Άρτα. Αντιφασιστικά Κοινωνικά Μέτωπα παντού. Ενημέρωση απο ΣΩ.Β.Α Άρτας για τα σημερινά γεγονότα με τους ναζιστές.


 Στην Άρτα εμφανίσθηκαν σήμερα οι ναζιστές για να πάρουν την απάντηση   που τους άξιζε, ακολουθεί ενημέρωση από το ΣΩ.Β.Α Άρτας για τα γεγονότα με τη σειρά που δημοσιεύθηκαν ..

Κόμμενο Άρτας. Οι φωνές των σφαγιασθέντων απο τους ναζί  σήμερα γίνονται πιο Δυνατές, σπάζοντας  τα κελιά και τσαλακώνοντας τις στολές της εξουσίας του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μνημονίου. .  

Προσαγωγές αντιφασιστών από την αστυνομία Άρτας που κάλυπτε εκδηλώσεις ναζιστών.

 Εδώ και λίγη ώρα αντιφασίστες βρίσκονται μετά από επίθεση της αστυνομίας στο αστυνομικό τμήμα Άρτας όπου υπάρχει κλίμα τρομοκρατίας από αστυνομία και ναζιστές.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ναζιστών από άλλες πόλεις επιχείρησαν να μοιράσουν έντυπα το ναζιστικό τους μίσος. Οι ναζί συνοδεύονταν από την αστυνομία που τους κυκλοφόρησε στο κέντρο της πόλης .
Άμεσα συγκροτήθηκαν αντιφασίστες που με συνθήματα απαντούσαν στην προσβλητική παρουσία των ναζί στην πόλη..
Η ανυποχώρητη παρουσία των αντιφασιστών που χάλαγε την φιέστα των ναζί ήταν η αιτία της εντελώς αναίτιας προσαγωγής(έως αυτή την ώρα) των αντιφασιστών με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο από την πλευρά της αστυνομίας.
Εδώ και λίγη ώρα αντιφασίστες βρίσκονται έξω από την κτήριο της αστυνομίας ενώ έχουν ειδοποιηθεί και δικηγόροι για την νομική υπεράσπιση των αντιφασιστών.

Αξίζει να τονίσουμε εδώ πως είναι ιδιαίτερα προσβλητική η παρουσία ναζιστών σε μία περιοχή όπου τα εγκλήματα των ναζί υπήρξαν από τα πιο απάνθρωπα, όπως η σφαγή στο Κομμένο Άρτας όπου ναζιστές ξεκοίλιαζαν έλληνες και ελληνίδες στην κυριολεξία ζωντανούς, δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ελληνική ιστορία . Οι σημερινοί τους επίγονοι, ένστολοι και με πολιτικά, να ξέρουν ότι δεν θα γίνουν ανεκτοί από κανέναν και Ποτέ.


Λευτεριά στους αντιφασίστες.

Ούτε στην Άρτα,  Ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά..

 

                                     Ελεύθεροι οι προσαχθέντες αντιφασίστες

Πριν λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι οι προσαχθέντες  αντιφασίστες μιας και δεν υπήρξε εις βάρος τους τίποτε απολύτως.. δεν μπόρεσε να σταθεί καμία απολύτως κατηγορία..

 Ο φασισμός είναι ιδεολογικό εργαλείο του σημερινού ολοκληρωτικού καθεστώτος που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα. Κάθε πολίτης πρέπει να απαντήσει, η αντίσταση της κοινωνίας θα είναι (και) η δικαίωση της ιστορίας .. 

Αντιφασιστικά Κοινωνικά Μέτωπα παντού.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: