ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΠΑΤΡΙΣ - ΜΑΦΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Ματαια, οι κυριοι Σταθοπουλος και Μπερικος, μεσα απο τα δημοσιογραφικα οργανα του δευτερου, προσπαθουσαν τοσο καιρο να μας πεισουν οτι η παρακρατικη συμμορια Χρυση Αυγη εχει στις ταξεις της κατι αλλο εκτος απο ατομα ¨του σκοινιου και του παλουκιου¨. Ατομα της νυχτας, μπραβοι, χαφιεδες, πληρωμενοι δολοφονοι και σιναμα ακροδεξιοι - εθνικιστες κτλ, που παρελασουν στα ψηφοδελτια της Χ.Α. 

Δεν χρειαζοταν φυσικα η προσφατη συλληψη του Χρ. Ρηγα για να καταδειξει του λογου το αληθες, παρα το οτι πλεον και επισημα (απο τους αλλοτε συμπαραστατες τους, την αστυνομια) το γεγονος ειναι αδιαψευστο και κανει το γυρο της χωρας. Δεν εμπιστευομαστε τη δικαιοσυνη και την αστυνομια διοτι γνωριζουμε τους σκοπους τους, οπως γνωριζουμε οτι ειναι πολυ πιθανο (οπως εχει γινει και στο παρελθον) τετοια καθαρματα, με διαφορα νομικα τερτιπια και συμφωνιες κατω απο το τραπεζι να συνεχισουν να κυκλοφορουν ελευθεροι, συνεχιζοντας το ¨πατριωτικο¨ τους εργο. 

Αλλωστε ειναι γνωστη η συνδεση του κ. Ρηγα με κυκλους της αστυνομιας... 
Αρης

<< Ο Χρήστος Ρήγας, που διατηρεί καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, είχε θέσει υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, με την "Εθνική Συσπείρωση" (Χρυσή Αυγή).
Ο Χ. Ρήγας έχει ένα ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό. Πριν αναδειχθεί σε πρωτοπαλλήκαρο του Μιχαλολιάκου, είχε αναπτύξει πλούσια δράση στο χώρο της "νύχτας". Συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κατηγορείται για τη διπλή δολοφονία προ διετίας στο Χαλάνδρι, ενός αστρολόγου και της γραμματέα του, ενώ κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς κ.λπ.

Την περίοδο των εκλογών είχε επισκεφθεί την Πάτρα, στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα, όπου τον εντόπισε μαζί με άλλα ασπόνδυλα ομάδα συντρόφων. Μετά από τρέξιμο από τους συντρόφους, τα ασπόνδυλα κατέφυγαν στην Ασφάλεια της Πάτρας. Πράξη λογική, όχι μόνο εξ αιτίας της ιδεολογικής συγγένειας και της επιχειρησιακής σύμπραξης στο δρόμο μπάτσων και φασιστών, αλλά και υπό το πρίσμα της αστικής νομιμότητας. Αυτό, όμως, που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι το γεγονός ότι ο Ρήγας γνωρίζεται με τον Νταβλούρο (την περίοδο εκείνη ο Νταβλούρος ήταν υποδ/της της Ασφάλειας Πατρών και επί διακυβέρνησης της Ν.Δ. δ/της) σίγουρα από το 1985, όταν ο 2ος ήταν υπαστυνόμος στο Α/Τ Εξαρχείων. Πληροφορίες θέλουν τον Ρήγα να είναι το πρόσωπο εκείνο που συνέβαλε τα μέγιστα στην επάνδρωση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα, με εθελοντές "αγανακτισμένων πολιτών", από την Αθήνα και την Καλαμάτα. >>

Ακολουθει η αρχικη ειδηση απο την ιστιοσελιδα του athens indymedia.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1283838


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ "ΚΟΥΜΑΝΤΑ"
ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ;;;;;;
Ενα κοινό δελτίο τύπου της αστυνομίας για την εξιχνίαση 2πλής δολοφονίας από πληρωμένο εκτελεστή. Ποιος είναι ο κύριος συλληφθέντας;;; Μα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας ΠΥΛΕΣ στον άγιο παντελεήμονα και αρχινταβάτζής της περιοχής Ρηγας -χρυσαυγίτης και υποψήφιος δυτικής ελλάδας στις τελευταίες εκλογές. Πριν κάμποσο καιρό είχε ξανασυλληφθεί μαζί με έναν στρατιωτικό του Ναυτικού να κουβαλάνε στο αμάξι τους όπλο. Μα είναι δυνατόν οι "κάτοικοι του Αγιου παντελεήμονα" να συναναστρέφονται με τέτοια υποκείμενα;;;


Απέραντη η μοναξιά του Πιπίκιου και της ξανθιάς...(νιώθουν ευάλωτοι τώρα υλικά και συναισθηματικά) Το μαρξιστικό παρακράτος φυλακίζει αγωνιστές, θέλει να χτυπήσει το κοινωνικό κίνημα του Αγιου παντελεήμονα και της Πλ. Αττικής με ψεύτικες κατηγορίες....
Ποιος θα σπρώχνει πρέζα τώρα στην περιοχή, ποιος θα ρυθμίσει το σωματεμπόριο, ποιος θα πυροβολάει στα μουλωχτά την νύχτα πακιστανούς κούριερ και μουσουλμάνους μετανάστες;; Πολλά τα ερωτηματικά και μεγάλη αναστάτωση στους ελληνόψυχους......

επίσης


Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία της 26ης Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την ιδιοκτήτρια εταιρείας πώλησης καλλυντικών μέσω Ιντερνετ Παρασκευή Γκέζου, που στεγάζονταν στον ίδιο χώρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα 36χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος έχει κατά το παρελθόν κατηγορηθεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου.

Το newsit επικαλείται πληροφορίες του που μιλούν για αδιάσειστα στοιχεία στοιχεία σε βάρος του. Όλα δείχνουν ότι ο 36χρονος έκανε το λάθος να πάει το όπλο με το οποίο φαίνεται πως έγινε το έγκλημα σε οπλουργό λέγοντάς του “πως είχε κάνει ζημιά” με αυτό και του ζήτησε να του αλλάξει τα στοιχεία.

Ο δράστης δεν έχει πει εάν επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και για λογαριασμό ποιου το εκτέλεσε ωστόσο οι αστυνομικοί κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 36χρονου εμπλέκεται σε συμβόλαιο ανθρώπων της νύχτας. Τον είχε κατονομάσει ως εντολέα του (για λογαριασμό τρίτου) ο πρώην υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε λάβει εντολή να σκοτώσει τους ιδιοκτήτες του γνωστού κλαμπ “Καραμέλα” στη λεωφόρο Συγγρού.


Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής; 

Ο 36χρονος που έχει πλούσια δράση με ακροδεξιές οργανώσεις και είχε κατέβει και υποψήφιος βουλευτής και περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας με την “Εθνική Συσπείρωση” (Χρυσή Αυγή), είχε συλληφθεί άλλη μια φορά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει από αστυνομικούς που σταμάτησαν το πολυτελές τζιπ με το οποίο κινούνταν είχε βρεθεί ένα όπλο.

Σύγχυση υπάρχει για την ιδιότητα του συλληφθέντακ, καθώς τα περισσότερα μέσα δείχνουν τον ιδιοκτήτη γνωστού καφενείου στην περιοχή, το οποίο θεωρείται “κέντρο επιχειρήσεων” των χρυσαυγιτών, ενώ το NewsBomb αναφέρει ότι διατηρούσε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη. Οι ακροδεξιοί κύκλοι πάντως ήδη αναφέρονται σε συνωνυμία, επικαλούμενοι ως αιτιολογία το γεγονός ότι θα ήταν αδύνατο να είναι υποψήφιος και ταυτόχρονα σεσημασμένος.

Σε αντίθεση με τους έφηβους ύποπτους για “τρομοκρατία” των οποίων τα πρόσωπα και τα ονόματα περιφέρονται από ιστοσελίδα σε εφημερίδα και από ραδιόφωνο σε τηλεόραση, δυστυχώς (για τους πρώτους), στις περιπτώσεις των κατηγορούμενων για εν ψυχρώ δολοφονίες και εκτέλεσης συμβόλαιων θανάτου, το ιδιωτικό απόρρητο παραμένει σεβαστό μέχρι κεραίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: