ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό.



Την Τρίτη 7 Μάη 2013, 2 σύντροφοι αντιφασίστες βρίσκονταν στο γενικό νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί στις 9 το βράδυ συναντούν τυχαία το γνωστό θρασύδειλο νεοναζιστή Σπύρο Φλωροσκούφη (Φίφης) ο οποίος έχει πρωτοστατήσει σε πλήθος γεγονότων ρατσιστικής - παρακρατικής βίας καθώς και στο πρόσφατο περιστατικό της καταδίωξης αντιφασίστα μαθητή με πτυσσόμενο γκλοπ και ξύλο με πρόκες. Γνωστός, ο ίδιος,  από τις πρώτες κιόλας ρατσιστικές δράσεις της παρακρατικής συμμορίας Χ.Α. σε Αιτωλικό, Μεσολόγγι, Μακρυνεία όπου στο μεν αιτωλικό έστησαν σκηνικό βίας ενάντια στους ρομά ενώ σε Μεσολόγγι και Μακρυνεία κατέστρεψαν πάγκους μικροπωλητών και τους εκδίωξαν από τη λαϊκή.
Στο άκουσμα της είδησης περί συμπλοκής αντιφασιστών με φασίστες κόσμος άρχισε να μαζεύεται αυθόρμητα στην πλατεία Δημάδη, όπου τελικά οι συγκεντρωμένοι έφτασαν τους 100.

Μετα μίας περίπου ώρας γίνεται γνωστό ότι ο τοπικός βολευτής της συμμορίας Κ. Μπαρμπαρούσης μαζί με 4 παραγεμισμένους γορίλες, οπλισμένοι με περίστροφα, εισβάλουν σε μαγαζιά όπου συχνάζει νεολαία καθώς και στο Δημ. Πάρκο Αγρινίου (με φακούς) και ¨αναζητούν¨ (sic) τους συγκεντρωμένους της πλατείας Δημάδη, σε μια κίνηση τρομοκράτησης του κόσμου της πόλης, αλίευσης συμπαθείας εκμεταλλευόμενος το γεγονός της εγκύου (μεξικανής) γυναίκας του και επίδειξη της δύναμης που τους δίνουν τα όπλα που τους παραχωρεί αφειδώς το κράτος και τα αφεντικά. Στην ουσία πρόκειται για ένα τσούρμο δειλών και φοβισμένων που έχασε τη μπάλα και προσπαθεί να συμμαζεύσει τα ασυμμάζευτα.
Ένα τσούρμο ηλιθίων όπου συνέδραμε και η αστυνομία καθώς είναι γνωστό ότι τους πήγαιναν συνοδεία από μαγαζί σε μαγαζί.

Στην πλατεία Δημάδη (με 100 περίπου αντιφασίστες), δεν ήρθε ποτέ κανείς...

Την Τετάρτη 8 Μάη 2013, στις 6 το απόγευμα περίπου, ο Μπαρμπαρούσης με περίστροφο και ένας ακόμη με μεταλλικό ρόπαλο του μπέιζμπολ, κυνηγούν νεαρό αντιφασίστα έξω από bar όπου ήδη είχαν ¨επισκεφτεί¨ από το προηγούμενο βράδυ. Άμεση ήταν η απάντηση αντιφασιστών συντρόφων όπου συγκεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο μαγαζί και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη και πορεία στο κέντρο και έξω από τα μαγαζιά που δέχτηκαν την εισβολή και τους τραμπουκισμούς των φασιστών, για να δηλώσουν ότι ο αγώνας για την κοινωνική απελευθέρωση θα περάσει πάνω από τις κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ – ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ



Α.Σ.Ε. ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: