ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

ΑΓΡΙΝΙΟ / ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019



17 Νοέμβρη 1973 – 17 Νοέμβρη 2019 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

Η εξέγερση του Νοέμβρη το 1973 ήταν η σπίθα που άναψε το φιτίλι για το γκρέμισμα της χούντας. Ενός φασιστικού καθεστώτος που υποχρέωνε το λαό σε στέρηση της ελευθερίας και ακραία καταστολή στους εργασιακούς χώρους, τα πανεπιστήμια και σε κάθε έκφραση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, με εξορίες, βασανιστήρια, δολοφονίες και το στήσιμο ενός χαφιεδικού κράτους. Το δόγμα ¨νόμος και τάξη¨ επέβαλε τη σιωπή του νεκροταφείου εντός της χώρας ενώ στο εξωτερικό ο εθνικιστικός παροξυσμός μεταφραζόταν σε καθολική υποταγή στα σχέδια των πλανητικών αφεντικών με  αποκορύφωμα το ξεπούλημα της Κύπρου. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα με όλο τον ακροδεξιό οχετό σε υπουργικές θέσεις, στα ίδια χνάρια του ολοκληρωτισμού, επιβάλει τη μηδενική ανοχή με επιχειρήσεις ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Συνέχεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που επέφερε το μούδιασμα και την υπαναχώρηση των κοινωνικών αντιστάσεων. 
Η επίθεση στοχεύει όλους αυτούς που αγωνίζονται αναρχικούς, κομμουνιστές, αντιεξουσιαστές, ανένταχτους, εξεγερμένους. 
Εισβολές σε στέκια και καταλήψεις, εκκενώσεις καταλήψεων στέγης προσφύγων, εισβολές σε σπίτια αγωνιστών, βασανιστήρια και τρομοϋστερία. Όλοι αυτοί που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται ενάντια στο φασισμό και τον ολοκληρωτισμό βρίσκονται στο στόχαστρο της σημερινής κυβέρνησης με το δάκτυλο στη σκανδάλη. 

Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη και ελευθερία όσα χτυπήματα και αν δεχτεί, δεν λυγίζει και δεν σταματά. Είναι γεννημένος μέσα στον πόλεμο της εξουσίας ενάντια στο λαό, είναι γεννημένος να νικήσει. 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ 
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 
ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019 / 18:00 / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ 

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: