ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση από το δικαστήριο του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου




Αναβολή για της 13 Μαρτίου στη δίκη του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου στην Ηγουμενίτσα για τη μήνυση της εταιρίας ιχθυοκαλλιεργειών Ανδρομέδα σε βάρος του σχετικά με τη μη δημοσίευση στοιχείων που αφορούν τη μόλυνση που προκαλεί η δραστηριότητα της εταιρίας στη θάλασσα και τη χρήση φορμόλης στα ψάρια.
Η αναβολή ζητήθηκε από το σύντροφο λόγο κωλύματος της συνήγορου υπεράσπισης.
Η έδρα αρνήθηκε να αναβάλει για της 7 Φλεβάρη όπου υπάρχει και άλλο δικαστήριο σε βάρος του Χρήστου από την εταιρία μετά από κώλυμα της πολιτικής αγωγής με προφανή στόχο τη φυσική και οικονομική εξάντληση του αγωνιστή.
Στο χώρο υπήρχε παρουσία 10 περίπου αλληλέγγυων ενώ για μια ακόμη φορά μαζική ήταν η παρουσία διευθυντικών στελεχών της εταιρίας.

Μετά το δικαστήριο αναρτήθηκε από συντρόφους πανό αλληλεγγύης στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων.

Σύντροφοι από το Α.Σ.Α παραβρέθηκαν στα δικαστήρια  Άρτας όπου πραγματοποιούνταν η δίκη κτηνοτρόφων από εταιρία ανεμογεννητριών (ΓΕΡΑΜΠΗ Α.Ε) που επιχειρεί να τους εκδιώξει από τις εκτάσεις τους στο χωριό Βελετζικό Ν. Άρτας. (http://leguilotine.blogspot.com/2019/10/blog-post.html) Η δίκη αναβλήθηκε έως την απόφαση του ΣτΕ για το ζήτημα μετά από προσφυγή των κτηνοτρόφων.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: