ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΟΛΥΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-Σχετικά με τις συλλήψεις που συνέβησαν στις 29/10 και την προφυλάκιση του αναρχικού Γ.Σ.

Το ληστρικό κράτος στην προσπάθειά του να κρατήσει την κυριαρχία του πάνω στο κοινωνικό συνάθροισμα,συνηθίζει να χρησιμοποιεί εθνικές εορτές για να υψώνει το εθνικό ιδεώδες και να στήνει την παγίδα της εθνικής ενότητας.
Την 28 Οκτωβρίου μέρα που επικροτούν την εθνική προσπάθεια για την αποτίναξη του φασισμού και τα ηρωικά τους "ΟΧΙ', περίτεχνα κρύβουν την ταξική σημασία της ημέρας όπου ελεύθεροι αγρότες και εργάτες μετά τη διάλυση του εθνικού  στρατού δημιούργησαν το ηρωικό μέτωπο του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ τσακίζοντας το φασισμό και το κεφάλαιο.
Αφού η μνήμη αποτελεί επανάσταση ενάντια στη λήθη, χρέος όλων των ελεύθερων συνειδήσεων είναι να αποκαθιστούν στην κοινωνία την ταξική σημασία του αγώνα.
Πιστά στο δρόμο της επανάστασης και με το άστρο της να ανατέλλει μέσα στις καρδιές μας, θεωρήσαμε ελάχιστο χρέος μας να αναρτήσουμε πάνο την 29 Οκτωβρίου με περιεχόμενο:
"Κάθε πατρίδα μια φυλακή, ταξική συνείδηση και όχι εθνική"
Την ίδια ώρα στο Μεσολόγγι η χρυσή αυγή είχε συγκέτρωση με συμμετοχή περίπου 30 ατόμων.
Το χαφιεδοτσουρμάνι αποτελούσε την εγγύηση ώστε οι ασφαλίτες να πίνουν αμέριμνα τον καφέ τους.
Παρ' όλα αυτά δύο σύντροφοι ανέρτησαν πανό σε κεντρικό σημείο στο οποίο δέχτηκαν επίθεση από δύο ασφαλίτες που αποσκοπούσαν στη σύλληψή τους. Οι σύντροφοι αρνήθηκαν και ακολούθησε συμπλοκή όπου επιστρατεύτηκαν πείπου 15 ακόμη μπάτσοι.
Στη συνέχεια οι σύντροφοι οδηγήθηκαν στο Α.Τ.Μεσολογγίου όπου ακολούθησε η γνωστή διαδικασία τραμπουκισμού και βιαιοπραγιών.Η απάντηση των αλληλέγγυων συντρόφων ήταν άμεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες.Στη συνέχεια τα σκυλιά για αντίποινα επιτέθηκαν σε ανυποψίαστους συντρόφους που βρίσκονταν στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο αποθήκη οπου και συνέλαβαν 6 συντρόφους.Ο χώρος έμεινε εκτεθειμένος στο μένος των μπάτσων οι οποίοι μαχαίρωσαν τους καναπέδες, έσπασαν οθόνες, έκοψαν καλώδια συσκευών και συνέλεξαν όσα στοιχεία χρειάζονται για να συνθέσουν το κατηγορητήριο.
Η απάντηση μας στο σύστημα που προσπαθεί να σπείρει τον τρόμο και την καταστολή πρέπει να είναι ξεκάθαρη και άμεση, η μόνη περιγραφή που της αρμόζει είναι η επανάσταση. Όλα τα άτομα στην κοινωνία ας ξεκινήσουν να υψώνουν της γροθιές τους στον αέρα, έναν αέρα που βρωμά δυστυχία και φασισμό.Αυτό που μας κρατά σε επαφή με την κοινωνία είναι το έναστρο όνειρο μας για ελευθερία και πλήρη καταστροφή του κεφαλαίου και της εξουσιας.
Εμπρός για τον ελεύθερο κόσμο των κοινοτήτων, όπου οι ζεύξεις των ανθρώπων θα βασίζονται στις συναισθηματικές αξίες και όχι στα ταξικά και οικονομικά συμφέροντα.

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ
Ε.Α.Μ. ΕΛΑΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Γ.Σ..

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΑΛΒΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 4μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: