ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μεσολόγγι. Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό πολιτικό κρατούμενο Γ.Σ (Κυριακή 9/11 στις 4:00μμ, απο Βάλβειο)



Την Τετάρτη 29 Οκτώβρη συνελήφθη στο Μεσολόγγι ο αναρχικός Γ.Σ όπου κατηγορήθηκε ότι με άλλους με καλυμμένα τα πρόσωπα επιτέθηκαν σε ένστολα αυτοκίνητα μετά από αναίτιους ξυλοδαρμούς και συλλήψεις της αστυνομίας  κατά συντρόφων που προσπαθούσαν να κρεμάσουν πολιτικό πανό.

Ενώ όλες οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για επίθεση με καλυμμένα πρόσωπα ακόμη και οι ανακοινώσεις της αστυνομίας, ενώ δεν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα και η σύλληψη(αρχικά προσαγωγή) έγινε  ώρες μετά τα γεγονότα και μακριά από τον τόπο των συμβάντων, η εισαγγελία υιοθέτησε πλήρως τη μοναδική μαρτυρία ενός χωροφύλακα που "ανεπιφύλακτα" έκανε την αναγνώριση.
Με σταθερή διεύθυνση κατοικίας και χωρίς να έχει απασχολήσει καμία άλλη φορά τους χωροφύλακες, χωρίς κανένα αποδεικτικό υλικό με  διάτρητο κατηγορητήριο απο πειστήρια που είχαν "ξανά συλληφθεί" και "αθωωθεί" παλαιότερα(σημαίες που ονομάστηκαν "ρόπαλα" κλπ)σε ανάλογες τρομοκρατικές επιχειρήσεις της αστυνομίας σε πολιτικό/πολιτιστικό κέντρο που έχει "ποινικοποιηθεί" μονομερώς  απο τους χωροφύλακες. Στην απόληξη όλων αυτών   η εισαγγελία αποφάσισε την φυλάκιση του νεαρού αναρχικού πριν τη διεξαγωγή δίκης, ικανοποιώντας τους διώκτες .
                                                                                                                                                            νκ
Οι ορέξεις της εξουσίας ως  νομική διαστροφή με διατροφική αξία την σύνθλιψη,  απο τις  ζώες των  ανθρώπων
                                                                                   
Το μέτρο της προφυλάκισης(φυλάκιση χωρίς δίκη)  είναι ένα ακραίο μέτρο στα όρια της νομιμότητας, μιας και ανατρέπει θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος( έχει ακόμη και η Ελλάδα) που προστατεύουν απόλυτα τον όποιο κατηγορούμενο ακόμη και αυτούς που κυνηγούν  οι αστυνομίες και οι παρακρατικοί μηχανισμοί καταστολής. Η φυλάκιση χωρίς δίκη αποτελεί μία παράνομη φυλάκιση μιας και "προηγείται" της δίκης, ειδικά όταν τα χαρακτηριστικά της δίωξης είναι "φωταγωγημένα από την πολιτική εμπάθεια(sic) ενός ακροδεξιού ολοκληρωτικού και διεφθαρμένου καθεστώτος όπως το ελληνικό που πλέον έχει εξαπλωθεί σε όλη την επικράτεια και το συναντάς με το αποτρόπαιο πρόσωπό του ακόμη και σε μικρές επαρχιακές πόλεις.

Η τρομοκρατία και ο φόβος με τον οποίο διαχειρίζεται το σημερινό ακροδεξιό ολοκληρωτικό καθεστώς την κοινωνία,  σκοντάφτει πολλές φορές σε συλλογικότητες, σε πολιτικούς/κοινωνικούς αγωνιστές, όλα και όλοι Ελεύθεροι ,   οι οποίοι ξεφεύγουν από τον φοβικό κανόνα των αρχών και δημιουργούν κοινωνικές/πολιτικές  οάσεις αντίστασής.
Αυτό και μόνο αυτό διώκεται .
Η απάντηση είναι ότι η καταστολή και ο φόβος έχουν ήδη αφοπλιστεί, η αλληλεγγύη στο νεαρό αναρχικό πολιτικό κρατούμενο,  η συνέχεια και η σύνθεση των αντιστάσεων,  ξεπερνά τα πάντα και σίγουρα τις λερωμένες επιταγές του καθεστώτος.


Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό πολιτικό κρατούμενο Γ. Σ στο Μεσολόγγι
Κυριακή 1:00μμ απο τη Βάλβειο...

όλα συνεχίζονται..

Γράμμα του Γ.Σ απο τις φυλακές:

Το κράτος της εξαθλίωσης , της εκμετάλλευσης της μιζέριας.

Το κράτος της εξαθλίωσης , της εκμετάλλευσης της μιζέριας . Όπου η άρχουσα τάξη καταπιέζει εξουσιάζει και καταστέλλει όποιον αντιδρά και στέκεται με αξιοπρέπεια και ιδεολογία εναντίον τους .
Από τα κρατητήρια στα διάφορα Α.Τ. της περιφέρειας έως τα κεντρικά της ΓΑΔΑ , μοχθούν να μας “φτιάξουν” , να μας καθησυχάσουν , να απομονωθούμε αυτόβουλα στα σπίτια κλουβιά της πανούργας κοινωνίας . Εν τέλη να μας κάνουν να ταυτιστούμε με την απάθεια της να χαθούμε στην σιωπή της.
Δεν τους αρκεί να φυλακίζει όποιον προασπίζεται την αναρχική ιδεολογία
όσο τους αρκεί να ευτελίζουν τον ίδιο και την δράση τους ,
όσο τους αρκεί να αποκρύπτουν από το νεκροταφείο της πόλης τα κίνητρα του .
Μην δειλιάσεις νεαρέ μαχητή.
Μην δειλιάσεις νεαρή μαχήτρια.
Ο δρόμος είναι τώρα έξω .
Αν είναι βαριά τα σίδερα των κελιών της δημοκρατίας είναι βαρύς και ο χείμαρος που πνίγει τα σκυλιά της .
Όλα συνεχίζονται από πάντα για πάντα .
'Όλα κυλάνε από πάντα για πάντα .
Δύναμη σε όλους τους κρατούμενους πίσω από τα σίδερα .
Λύσσα και συνείδηση σε όλους τους αναρχικούς μέσα στα κελιά.
Μέχρι την διάλυση της κοινωνίας όσο αυτή προϋποθέτει εξουσία και τάξεις.
Υπόδικος φυλακών ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΤΡΑ

ΓΟΥ.ΣΟΥ


1 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014


Αφίσα καλέσματος που υπογράφεται απο συντρόφους και συλλογικότητες απο το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και την Ηγουμενίτσα.


Αναδημοσιευση απο:  http://sova-artas.blogspot.gr/search?updated-max=2014-11-12T11:22:00-08:00&max-results=7

Δεν υπάρχουν σχόλια: