ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Φιάσκο η διανομή τροφίμων από τους ναζιστές της Χ.Α στο Αγρίνιο.


Νέο εντυπωσιακό φιάσκο των ναζιστών της Χ.Α στο Αγρίνιο, στο κωματικό event που είχαν ετοιμάσει και εκτός από την κωματική φιέστα είχε και μοίρασμα τροφίμων.  Ούτε η κωματική φιέστα πέτυχε ενώ  και οι  κάτοικοι του Αγρινίου, που περνούν δύσκολες ημέρες, γύρισαν επιδεκτικά την πλάτη τους στους ναζιστές της Χ.Α αρνούμενοι την ελεημοσύνη τους.

Την εικόνα της κωματικής πλέμπας των ναζιστών συμπλήρωναν εκατοντάδες κιλά αστυνομικών όλων των ειδών(ΜΑΤ,ασφαλίτες κλπ) που καθ όλη την διάρκεια του event παρακολουθούσαν και προστάτευαν την κωματική εκδήλωση. Οι ναζιστές εκτός από αυτούς που φυτρώνουν στο Αγρίνιο σωρεύτηκαν μεταφερόμενοι και από άλλες περιοχές(Αθήνα-Πάτρα κλπ), απλώνοντας  στην πόλη μία οσμή βρώμας .

Οι αντιστάσεις στους ναζιστές είχαν "συνεχιστεί" και το προηγούμενο βράδυ όταν από ομάδα αντιφασιστών εντοπίστηκαν σε ταβέρνα να σταβλίζονται  ομαδικά καμιά δεκαριά ναζιστές, όπου τους προσφέρθηκαν τα δέοντα εδέσματα και ευχές ,  όλα  εορταστικά και καθόλα αντιφασιστικά…  Ένα ζήτημα προσφοράς  υπήρξε με κάποιους “θηριώδης” ναζιστές που λούφαξαν άλλος σε τουαλέτες, άλλος πίσω από άσχετο κόσμο και  άλλος κάτω από τραπέζια(που έτυχε να  μη σηκωθούν )...
                                                                        
Την επόμενη διοργανώθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση – πορεία την ώρα που οι ναζιστές είχαν το κωματικό τους event. Κατά τη διάρκεια του κωματικού event των ναζιστών αλλά και στην λιτανεία που έκαναν, κόσμος έβγαινε στα μπαλκόνια και τους έκραζε,  ενώ οι ίδιοι εν μέσω των εκατοντάδων κιλών από ένστολους που σώριασαν στην περιοχή έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τις μπλε σακούλες που δεν ερχόταν κανείς να πάρει, φωτογραφίες που θα τις διανείμουν στα φασιστικά ΜΜΕ που τους στηρίζουν. Έκαναν και μία ανεπρόκοπη λιτανεία  σε "στρατιωτική" παράταξη(τρομάρα τους κακιά) όπου το βήμα της χήνας των  γερμανών προγόνων τους,   αντικαταστάθηκε από το γρηγορότερο  βήμα που αναφέρεται  στο  παλιό και σοφό  ρητό που αρμόζει σε παράσιτα σαν τους ναζιστές :  «Του γρήγορου η Μάνα δεν έκλαψε Ποτέ».

Και κάπως έτσι οι ναζιστές μαζί
με τα εκατοντάδες κιλά αστυνομικών που τους συνοδεύει έφυγαν τρέχοντας από το Αγρίνιο.

Ήταν μία μόνο ημέρα από το Αγρίνιο.

ΥΓ:  Ήρθανε  οι ημέρες όπου μορφές όπως η Μαρία Δημάδη ή  οι εκτελεσθέντες από τους ναζιστές στην Αγία Τριάδα,  στοιχειώνουν την παρουσία όλων αλλά και τους κοινωνικούς χώρους-πλατείες που μέχρι χθες περνούσαν  ξέγνοιαστοι, επιδυκνείωντας στους αφηρημένους το τέλος της..ξεγνοιασιάς.

                                                     "ανταπόκρτιση" απο αναρχική εφημερίδα Γκιλοτίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: