ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Σε απεργία πείνας από 03/12 ο Γ.Σ. υπόδικος για τα γεγονότα στο Μεσολόγγι

Βάλβειος : Σε απεργία πείνας από 03/12 ο Γ.Σ. υπόδικος για τα γεγονότα στο Μεσολόγγι

ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Βρίσκομαι και εγώ όπως χιλιάδες ψυχές στα κελιά της δημοκρατίας. Βεβιασμένο το σύστημα της αστικής δικαιοσύνης με προφυλάκισε στηριζόμενο σε ψευδομαρτυρία ενός ασφαλίτη και άλλων πέντε σκυλιών του κράτους (ασφάλεια, Ο.Π.Κ.Ε., ΔΙΑΣ). Από την άλλη πλευρά δικαστές, ανακριτές, δικαστικοί υπάλληλοι, αυτοί είναι οι δήμιοι της γραφειοκρατίας, άλλοτε κωλυσιεργούν και άλλοτε επισπεύδουν τα τρομοδικεία και τις διαδικασίες που περιορίζουν ζωές ανθρώπων με ποινές και αποφάσεις που είναι λύτρωση για το κράτος και το κεφάλαιο. Όλες οι αποφάσεις υποκινούνται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Προστασίας του Κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.
Αυτή είναι η σκλαβιά που μας επιβάλλουν στο όνομα του νόμου και της τάξης. Αποσκοπούν στο φίμωμα των φωνών μας, να πνίξουν τις προσπάθειες μας για ελευθερία, να μας στερήσουν την προσωπικότητά μας και την συλλογική αντίδραση που επιθυμούμε. Στερούν άδειες κρατουμένων στα πλαίσια της τρομοκρατίας.
Η συμφόρηση στα ιδρύματα κράτησης ψυχών δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, υποβαθμίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ανθρώπινες ψυχές στοιβαγμένες στα μπουντρούμια της δημοκρατίας, καρκινοπαθείς, εγχειρισμένοι, άνθρωποι με χρόνια ιατρικά προβλήματα, βρίσκονται ξεχασμένοι μέσα στα ιδρύματα του βάρβαρου καπιταλισμού, χωρίς ίχνος ιατρικής φροντίδας. Την ίδια ώρα πλούσιοι κεφαλαιοκράτες, κύριοι και κυρίες φλερτάρουν με την αηδία και την υποκρισία σε «κλουβιά πολυτελείας», διαμερίσματα Κολωνακίου με άρωμα σαπίλας. Κρατούν τον πλούτο στα χέρια τους, έναν πλούτο που το έκλεψαν από τους καταπιεσμένους. Δίνουν στην ανθρώπινη υπόσταση την πιο δυσάρεστη ερμηνεία.
Είμαστε οι στοιβαγμένες ψυχές στις αποθήκες του κράτους, είτε πίσω από σίδερα, είτε πίσω από τούβλα, όμως γύρω μας οι ίδιες πόρτες, τα ίδια κάγκελα, οι ίδιες μάντρες μας προκαλούν. Η δικαιοσύνη που θέλει να ονομάζεται ανεξάρτητη, αυτή είναι που δεν λογαριάζει και υποβαθμίζει, μέρα με τη μέρα τις αξίες.
Από σήμερα 03/12/14 βρίσκομαι σε απεργία πείνας έως την αποφυλάκισή μου.
Ενάντια στην καταστολή και τους ανθρωποφύλακες, στην αστυνομοκρατία, σε υπουργούς, τραπεζίτες, επιχειρηματίες. Αυτοί είναι οι τρομοκράτες, αυτοί είναι οι ληστές.
ΔΥΝΑΜΗ σε κάθε απεργό πείνας και σε όλους όσους μάχονται ενάντια στα δεσμά της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας όπου το σύστημά της ρουφιανιάς δικαιώνεται.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!
ΣΘΕΝΟΣ – ΠΕΙΣΜΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ
«Κι αν καταρρέουν οι πίστες, μείς αιώνιοι
 Περνάμε απ’ τη ζωή στο θάνατο, ήσκιοι
 και στη ζωή απ’ το θάνατον ! Όχι όντα, 
είμαστε Ιδέες, που ζούνε πολεμώντα!» (Κ.Β.)
Γ.Σ.
Υπόδικος K. Αγίου Στεφάνου, Πάτρα.
Αυτόνομη Κίνηση Βαλβείου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

.

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι,αυτο που ειπε ο προφυλακισμενος περι πατριαρχιας ειναι πολυ λαθος.
Δεν ξερω μπορει σε καποια μερη να υπαρχουν και τετοιοι αλλα για μενα πατριαρχια δεν υπαρχει.
Δειτε επισης το αρθρο της Σοφιας Νετα στο iatronet http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/4719/kakopoiisi-andrwn-symvainei-kai-sti-xwra-mas.html
.Το 80- 85 τοις εκατο των αυτοκτονημενων στην κριση ειναι αντρες http://www.tovima.gr/health-fitness/article/?aid=534611 .
Εχετε υποψη σας οτι οι εργατικοι νομοι ητανε προκλητικοι υπερ των γυναικων .
Γυναικες με 15 χρονια εργασιας παιρνανε συνταξη σε καποιες δουλειες.
Υπαρχουν πολλα μικρα και μεγαλα τετοια.
Πχ οταν χωρισει το ζευγαρι το παιδι το παιρνει η μανα,
οταν πεθανει ο ανδρας η γυναικα παιρνει την συνταξη του(δεν συμβαινει το αντιστοιχο).
Πολλα μεσα στην κοινωνια εναντια σε μεταναστες πχ(και οχι εναντια σε μεταναστριες)-δειτε την χρυση αυγη που εχει φαει τοσους ανδρες ξενους.
Στο στρατο ποσες γυναικες αξιωματικοι κανουν την ζωη φανταρων δυσκολη.
Δεν θα πω αλλα.
Και μην δημοσιευτει δεν τρεχει.
Αλλα αν θελετε ενημερωστε τον κρατουμενο αγωνιστη.