ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ηγουμενίτσα Μοίρασμα Κειμένου για Νίκο Μαζιώτη

   ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ  ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ


  Για ακόμη μια φορα γινομαστε μαρτυρες ενός γελοιου σεναριου που προωθει το κρατος.Ενα σεναριο που σκοπο εχει να φοβησει τον λαο,να τον αποπροσανατολισει με την υποτιθεμενη απειλη της ασφαλειας του από την «τρομοκρατια».Ενας νεος μεσαιωνας,ένα κυνηγι μαγισσων που προβαλλεται στην κοινωνια.
Πρωτοστατες σε ολο αυτό παιχνιδι εντυπωσεων που που προωθειται στην κοινωνια μας ,από ποιους αλλους,τα καθεστωτικα μεσα μαζικης ενημερωσης τα οποια σε αγαστη συνεργασια με την αντιτρομοκρατικη,μπατσους,δικαστικους,πολιτικους,αμερικανους και λοιπους ρουφιανους καλοθελητες,συκοφαντουν συντροφους αγωνιστες και τους παρουσιαζουν ως αιμοσταγης δολοφονους σε μια προσπαθεια να αποκρυψουν την πραγματικη αληθεια που είναι ο αγωνας για την ελευθερια και την αξιοπρεπεια.
  Μεσα σε ολο αυτό,πιανεται ο φερομενος ως αρχιτρομοκρατης Νικος Μαζιωτης «αρχηγος» του επαναστατικου αγωνα.Αλλη μια επιτυχια της ελληνικης αστυνομιας και αντιτρομοκρατικης όπως παρουσιαζεται.
Καταρχην τσιρακια των αφεντικων που μας βομβαρδιζεται με ψεματα,οι αναρχικοι δεν εχουν αρχηγους  και ζουνε τον αγωνα με οριζοντιες διαδικασιες συντροφικοτητας σε οποια ταση και αν ανηκουν στο χωρο της αναρχιας.
  Μιλατε για τρομοκρατες αλλα ποιοι είναι πραγματικα οι τρομοκρατες?
Τρομοκρατια σημαινει Τρομος+Κρατος,αποτελει ανεκαθεν μια πρακτικη του συστηματος χρησιμοποιωντας βια ή απειλωντας με σκοπο την καταστολη.
-Τρομοκρατες είναι οι εξουσιαστες και το κεφαλαιο.
-Τρομοκρατια είναι τα μνημονια που πινουν τα αιμα του λαου,καταδυναστευοντας τον.
-Τα 3.000.000 ανεργοι και οι 6.500 αυτοκτονιων ως αποτελεσμα της τεχνητης οικονομικης κρισης.
-Οι βομβες στη λωριδα της Γαζας.
-Οι μπατσοι που σκοτωνουν 15χρονους και πνιγουν μεταναστες,και τα γκλοπ τους τσακιζουν οποιον παει να σηκωσει κεφαλαια.
-Τα μμε που καλλιεργουν τον τρομο στο λαο.
-Τα ναρκωτικα και τα ψυχοφαρμακα που τσακιζουν την νεολαια μας.
-Οι φασιστες της χρυσης αυγης που μαχαιρωνουν και δολοφονουν με την καλυψη της αστυνομιας και τις πλατες των πολιτικων.
-Οι μεγαλυτεροι τοκογλυφοι οι τραπεζες.
  Αυτους πολεμαει κάθε αναρχικος αγωνιστης μεχρι την κοινωνικη απελευθερωση και την ισοτητα από ανθρωπο σε ανθρωπο.Αυτους πολεμαει και ο Νικος Μαζιωτης ως αναρχικος ανταρτης πολεων και ο επαναστατικος αγωνας οπου ανηκει.
Ο επαναστατικος αγωνας χτυπησε με αμναληψη ευθυνης την Citibank.Το αστυνομικο τμημα καλλιθεας και το αστυνομικο τμημα Ν.Ιωνιας.Το λεωφορειο (των μπραβων των πλουσιων)των ΜΑΤ.Το υπουργειο απασχολησης.Το υπουργειο οικονομικων.Το σαπιο από τη διαφθορα τοτε υπουργο Βουλγαρακη.Την αμερικανικη πρεσβεια.Τραπεζα στη Αργυρουπολη.Το χρηματιστηριο των Αθηνων που βλεπει τις ζωες μας σαν αριθμους.
 Δεν πιστευουμε να τρομοκρατηθηκε κανεις εκτος από τους εξουσιαστες και τα τσιρακια τους(μπατσοι,μμε,φασιστες.)


-ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ

-ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

-ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: