ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Πανό και κείμενο αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Κ.Σακκά.(απο ΣΩ.Β.Α Άρτας)




Αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας Κ.Σακκά.

Από την 4η Ιουνίου ο αναρχικός κρατούμενος Κ.Σακκάς, βρίσκεται σε απεργία πείνας. Η σύλληψή του και η κατασκευασμένη ένταξή του σε "άγνωστη τρομοκρατική ομάδα" του έχουν στοιχίσει δεκάδες μήνες φυλακής χωρίς να έχει γίνει δίκη.
Το καθεστώς δικαστικής και αστυνομικής τρομοκρατίας που του έχει επιβληθεί ξεπερνά τα όποια όρια.. Το σημερινό Ολοκληρωτικό καθεστώς που έχουν επιβάλλει μηχανισμοί του Μνημονίου και υπηρετούν υποτελείς σε αυτούς θεσμοί(δικαστές) εξοντώνει το νεαρό αναρχικό πολιτικό κρατούμενο..

Η απεργία πείνας είναι η απάντηση του νεαρού αγωνιστή σε όλο αυτό το απόκοσμο των διώξεων που δεν σταματούν πουθενά, ούτε λίγο πριν από τα υποτιθέμενα «μη αδιέξοδα της δημοκρατίας»  .
Η συνέχιση της προφυλάκισης (φυλάκιση χωρίς δίκη) και πέρα από το 18μηνο, έως τους 30 μήνες φυλακής  που είναι σήμερα, δείχνει την πρακτική της εξόντωσης που έχει επιλεγεί για τον  νεαρό αγωνιστή..

Η σκοτεινή εποχή που έχει μας επιβληθεί,   μας οδηγεί σε μονοπάτια αντίστασης, όσοι τα διαβούν αξίζουν και τους πρέπει η αλληλεγγύη.  Όλων μας.
Αλληλεγγύη στον αναρχικό απεργό πείνας Κ.Σακκά.

Σωματείο Βάσης Ανέργων και Επισφαλώς εργαζομένων, Άρτας.


http://sova-artas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: