ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η VΙLLA AMALIAS ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.



Η κατάληψη Villa Amalias 22 χρόνια αποτελεί ένα χώρο δημιουργίας, δράσης, αντίστασης, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας   καρφί στο μάτι κράτους κεφαλαίου.

Η επιχείρηση καταστολής του χώρου και των συντρόφων είναι μια επίθεση σε όλο τον κόσμο του αγώνα μέσα στο νέο δόγμα μηδενικής ανοχής που χρησιμοποίει η εξουσία για να σταθεροποιήσει το φασιστικό μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλει στην κοινωνία. Πρώτα ήταν οι μετανάστες (Ξένιος Δίας) τώρα άνθρωποι που αντιστέκονται και διεκδικούν. Το τρίπτυχο ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ που προσπαθούν να επιβάλουν γενικότερα είναι μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κλίματος φόβου και ματαιότητας σε κάθε προσπάθεια αντίστασης απέναντι σε έναν παντοδύναμο μηχανισμό.

Στοχεύουν την τρομοκράτηση του κόσμου που ζει πλέον σε συνθήκες εξαθλίωσης (χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ανεργία λουκέτα, αυτοκτονίες κατακόρυφη αύξηση των ψυχιατρικών περιστατικών, καταλήστευση των ανθρωπίνων και φυσικών πόρων με μνημόνια τρόικες ) φοβούμενοι μια κοινωνική έκρηξη που θα γκρεμίσει όλο αυτό το τερατούργημα. Έτσι λοιπόν χτυπούν τη villa amalias και όλους τους αυτοοργανομένους χώρους και καταλήψεις καθώς και τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο που αποτελούν τα πιο μαχητικά και αξιοπρεπή κομμάτια στην πορεία του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη.

Σύντροφοι είμαστε στο πλευρό σας.

1 . 10 . 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ



ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ , ΑΓΡΙΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: