ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ - ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, του ΛΑ.Ο.Σ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ




ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ - ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ,
του ΛΑ.Ο.Σ και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2007 πρωτοπαλίκαρα του τότε υποψήφιου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Σπ. Σταθόπουλου -ανάμεσά τους χρυσαυγίτες και μπράβοι- επιτίθενται σε παρέα αναρχικών και φίλων σε κεντρικό σημείο του Αγρινίου, με συνέπια το βαρύτατο τραυματισμό συντρόφου στο μάτι από σπασμένο τασάκι που χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο από μέλος της φασιστοσυμμορίας.


Ο φασισμός είναι η πλέον εγκληματική και αντιαθρώπινη ιδεολογία. Ενσαρκώνει την πιο σκοτεινή μορφή πολιτικού και κοινωνικού συστήματος, προτάσσοντας τη φυλετική καθαρότητα και την τυφλή υπακοή στην απόλυτη ιεραρχία ως μέγιστα ιδανικά. Εξυμνεί τη βία και την επιβολή των ανώτερων στους κατώτερους, διαλύει την κοινωνία-κοινότητα και την επανασυνθέτει με όρους στρατοπέδου, μετατρέπει τον άνθρωπο σε ανδρείκελο, χωρίς κρίση συνείδησης -άβουλο διεκπεραιωτή γενοκτονιών και σφαγών…- και στοχεύει τελικά στην ισοπέδωση οποιουδήποτε στοιχείου μπορεί να διαφοροποιείται από το μοντέλο που αυτός επιβάλει.

Οι φασίστες είναι μια άτυπη κρατική εφεδρεία για την καταστολή και το χτύπημα των κοινωνικών αντιστάσεων. Αποτελούν έναν (παρα)στρατό της κυρίαρχης καταπιεστικής και εκμεταλλευτικής τάξης.


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ:
Μεθυσμένα Ξωτικά (hip hop set), Αχαΐρευτοι (Αθήνα), Nachi Mziane (ΕΚΜ-ΑΣΠ-Υπο Την Επήρεια Του Μηδενός) (Πάτρα), Αλχημιστής+Ριμοδιψής (Αγρίνιο)
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ, 9:00μμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΤΡΙΤΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, ΠΛ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, 7:00μμ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: ΠΕΜΠΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012, 9:00πμ


ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ - ΑΓΡΙΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: