ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ενημέρωση απο Ηγουμενιτσα

Ανθρωποκυνηγητά, ξυλοδαρμοί...το μεγαλείο της δημοκρατίας!


1. Ο Σαλί, κούρδος από Ιράκ φιλοξενείται σε σπίτι συντρόφου και βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση αφού έχει χάσει τον ένα του πνεύμονα από βόμβα Αμερικανών στον πόλεμο του Ιράκ ενώ επίσης έχει πάθει κ μετατόπιση καρδιάς προς τα δεξιά όπου υπάρχει κενό λόγω έλλειψης του δεξιού πνεύμονα. Αν υπάρχουν άνθρωποι ή γιατροί που μπορούν να βοηθήσουν γιατί ίσως η ζωή που του μένει είναι λίγη ας επικοινωνήσουν στο : 6949541712 Είναι μεγάλη ανάγκη..

2. 70 μέρες αποκλεισμού των μεταναστών έχουμε φτάσει χωρίς φαγητό νερό και φάρμακα στο βουνό. Τα άτομα πλέον που έχουν απομείνει είναι 20 οι οποίοι όταν τους αντικρίσει κανείς θυμίζουν φωτογραφίες από Αουτσβιτσ. Πριν τέσσερις μέρες στις 7 το πρωί σε ντου ασφαλιτών υπήρξαν ξυλοδαρμοί. Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφίες μαροκινού που έχει δεχτεί ξυλοδαρμό και αφού διέφυγε τη σύλληψη πήγε στο νοσοκομείο για τα τραύματά του όπου και συνελήφθην από ασφαλίτες και είναι στη φυλακή. Επίσης οι 2 φωτογραφίες όπου μετανάστης έχει ράμματα στο κεφάλι είναι από δακρυγόνα που ρίχναν τα ματ Ιωαννίνων στις εξάωρες συγκρούσεις στα γεγονότα του Μαϊου. Τα ματ ρίχναν σε ευθεία βολή τα δακρυγόνα σε απόσταση 10 μέτρα σε κεφάλια ανθρώπων.

3. Σήμερα στις 6 το πρωί οι ασφαλίτες αξιοποιώντας πληροφορίες του ρουφιάνου από το Σουδάν που ήταν κι αυτός στο βουνό κάναν ντου σε ομάδα Κούρδων. Τους αντιλήφθηκε ο σκύλος Εντερ όπου είναι 2 χρόνια στον καταυλισμό και άρχισε να τους γαβγίζει. Οι μπάτσοι του φυτέψανε 2 σφαίρες και τον σκότωσαν και συνέλαβαν 3 Κούρδους. Οι ίδιοι οι μπάτσοι που διέδιδαν ψεύτικες φήμες στη πόλη ότι οι μετανάστες σαν βάρβαροι τρώνε σκυλιά (είναι σαφώς ένα γελοίο ψέμα!) αποδείχτηκε ότι οι μπάτσοι τρώνε σκύλους με τα 45άρια τους!
Τέλος, οι μπάτσοι έχουν μαζέψει τον ρουφιάνο τους στο λιμεναρχείο γιατί κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα από τη λαϊκή δικαιοσύνη που θα του αποδιδόταν σαν ρουφιάνος που ήτανε.
ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
 

περισσοτερα: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1326843

Δεν υπάρχουν σχόλια: