ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Δικαστήριο συντρόφου από στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τη στήριξη του κώματος

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021 / 9:00 ΠΜ 

(Έπειτα από επικοινωνία των συνηγόρων υπεράσπισης με τα δικαστήρια Ηγουμενίτσας ενημερωθήκαμε ότι το δικαστήριο του συντρόφου αναβάλλεται λόγω κορονοϊού ενώ η νέα ημερομηνία της δίκης θα γνωστοποιηθεί μέσω κλήσης)

 


ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

Οι καταγγελίες του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου για τη ρύπανση των θαλασσών από τη βιομηχανία της ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και τη χρήση της καρκινογόνου και μεταλαξιογόνου φορμόλης ως αντιπαρασιτικό στα ψάρια συντάραξαν συθέμελα μεγάλο κομμάτι του ντόπιου καπιταλιστικού συστήματος το οποίο απαρτίζεται από πολυεθνικές και μικρομεγάλα αφεντικά.

Πολυεθνικές και διευθυντάδες προβαίνουν σε μια βιομηχανία μηνύσεων, κρατικοί λειτουργοί - λιμενικοί, μπάτσοι, εισαγγελείς κάνουν τα στραβά μάτια, δικαστές μεθοδεύουν παράνομες καταδίκες που αναιρούνται στον Άρειο Πάγο που αποφαίνεται για το αληθές των καταγγελιών.

Μετά το κρατικό ιππικό, οι κρατικοδίαιτες εφεδρείες της καθεστωτικής αριστεράς. Η ρεφορμιστική κλίκα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στο κεντρικό σάητ του κόμματος αναλαμβάνει την ευθήνη στήριξης των πολιτικών διώξεων και ιοθετεί την υπερασπιστική γραμμή της εταιρίας ανδρομέδα σε όλη της τη χυδαιότητα ενώ στελέχη του κόμματος στη Θεσπρωτία βρίσκονται πίσω από μηνύσεις σε βάρος του Χρήστου. Για μια ακόμα φορά καταμαρτηρούν σε τίνος το πλευρό πολεμάνε.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
(ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ ΚΩΜΑΤΑ ΠΧ ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΥ

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ -ΕΣ ΑΠΟ ΑΡΤΑ / ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ / ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ¨ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ¨, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ / ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ -ΙΣΣΕΣ ΑΠΟ ΑΙΓΙΟ / ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: