ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

3ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Εξορύξεις υδρογονανθράκων, ανεμογεννήτριες και πάντα ανοιχτό, εδώ και δεκαετίες, το ζήτημα των φραγμάτων και της εκτροπής του πολύπαθου Αχελώου. Είναι μερικά μόνο από τα πεδία λεηλασίας ενός πολιτισμού που στοχεύοντας στο κέρδος και τον έλεγχο καταστρέφει τον πλανήτη και τον άνθρωπο.

Ο ιός covid-19 παράλληλα με το νέο καθεστώς καταστολής που εγκαινίασε καταδεικνύουν την άρρωστη φύση αυτού του συστήματος που παράγει μιζέρια και θάνατο. Οι εξουσιαστές-ριες σε παγκόσμια κλίμακα εφαρμόζουν βίο πολιτικές που αποτελούν ότι ποιο απάνθρωπο έχουμε δει ως σήμερα.

Η ιδιωτικοποίηση του νερού, η ληστεία των φυσικών πόρων από μαφιόζους επενδυτές, ο διαρκώς εντεινόμενος μονοπωλιακός χαρακτήρας στους τομείς της αγροτικής παραγωγής και της τροφής συνολικότερα, ο νέος εργασιακός μεσαίωνας με την ταυτόχρονη απαξίωση της υγείας και της παιδείας προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων δεν είναι απλά εικόνες από ένα ζοφερό μέλλον που ετοιμάζουν κράτος και αφεντικά είναι συνιστώσες του κοινωνικού εξανδραποδισμού που έρχεται.

Στο πόλεμο αυτό του κεφαλαίου απάντησή μας είναι το γενικευμένο σαμποτάρισμα των μέσων παραγωγής και η καταστροφή των πολιτικών που καταδυναστεύουν την κοινωνία και τη φύση. Η ηθική της εξουσίας που για αιώνες κουβαλάμε είναι καιρός να την αφήσουμε έξω από τις ελεύθερες κοινότητες αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης του τώρα και για πάντα.

... Η ΑΝΑΔΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

3ΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ 13-14-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021
ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
13-8-21 Πλατεία στην είσοδο του χωριού 8:00μμ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

Β) ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΑΪΦΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
14-8-21 Πλατεία στην είσοδο του χωριού 8:00μμ

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ 15-8-21


Σύντροφοι -ισσες από Αίγιο / Αναρχική ομάδα Πύρ και Κίνηση - Μεσολόγγι/ 
Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου /
Αναρχικοί -ες από Άρτα / Αναρχική συλλογικότητα της εφημερίδας Γκιλοτίνα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: