ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, όντας ιχθυολόγος και επί σειρά ετών εργαζόμενος σε εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών, συνέλεγε υλικό και πληροφορίες που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την εγκληματική εργαλειοποίηση της φύσης, την εκμετάλλευση των εργατριών –ων από τις εταιρίες και την κεφαλαιοκρατική, εξουσιαστική, πατριαρχική, ωφελιμιστική, λογική πίσω από κάθε λογής επενδυτικό πλάνο αυτού του οικονομικού συστήματος με όποιο μανδύα και αν καλύπτεται.

Αυτά βέβαια που καταγγέλλει ο Χ.Λ.Σ ενοχλούν αρκετούς εξουσιαστικούς κύκλους όπως για παράδειγμα, το μπακάλικο του Μαρξισμού, το μόρφωμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μια γκρούπα από κομπογιαννίτες Μαρξιστές που ο ιστορικός του ρόλος περιορίζεται ανάμεσα στον αποπροσανατολισμό των λαϊκών μαζών από τον ταξικό αγώνα και στο να αποτελούν την βαλβίδα ασφαλείας του αστικού συστήματος .

Ο μαξιμαλιστικός λόγος του κόμματος σε συνδυασμό με τις πράξεις υποταγής του στο αστικό σύστημα διαμορφώνει κάθε τετραετία ένα δίχτυ ασφαλείας για το εκλογικό πανηγύρι. Παρουσιάζεται ως υπέρ επαναστατικό, αντικαπιταλιστικό, ριζοσπαστικό και ότι άλλο μπορούν να σκαρφιστούν οι αριβίστες πολιτικάντηδες κομματικοί υπηρέτες των εκλογικών αυταπατών.

Μέσα σε αυτόν τον κομματικό αχταρμά η διαστρέβλωση του Μαρξ είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η γκρούπα ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όμως δυστυχώς τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιορίζονται μόνο σε μια αριστερή παρένθεση αλλά απλώνουν τα βρόμικα εξουσιαστικά τους πλοκάμια και στον χώρο της ΑΝΑΡΧΙΑΣ.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους –ις άξιους –ες συνεχιστές του Τροτσκιστικού παραλογισμού, που για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνουν τον ιστορικό χαρακτήρα τους ως εξουσιαστές, σπεκουλαδόροι και υποκινητές διάφορων σκοτεινών σχεδίων.

Να δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας στον κομματικό βραχίονα Θεσπρωτίας που το καλύτερο που θα έχει να κάνει μετά τη σπέκουλα και τις απειλές προς τον Χ.Λ.Σ είναι να παραιτηθεί και όχι να παρέχει κάλυψη σε μέτοχο – επενδυτή ιχθυοπαραγωγών μονάδων.

ΣΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΞΥΡΑΦΙ ΠΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΜΕ <<ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΑΝΕΙΣ ΜΠΟΣΙΚΟΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ>>

Απέναντι στην όχθη της εργοδοσίας και της απάνθρωπης εκμετάλλευσης. Αλλά βέβαια που να ιδρώσει το αυτί σας, για αυτό σας αποκαλούμε κομπογιαννίτες γιατί από την μια παρουσιάζεστε υπέρμαχοι του Μαρξισμού και ξαφνικά κάνετε μια σύριζα τούμπα και μας βγαίνετε υπέρμαχοι ενός επενδυτή. Τι σημασία έχει αν είναι μικρή η μεγάλη επιχείρηση, σημασία έχει αν εσείς είστε κομμουνιστές ή υπηρέτες των αστών.

Τώρα λοιπόν μπορούμε να φανταστούμε και τι συνδικαλισμό ασκείτε, τον συνδικαλισμό του κομματικού ντορβά που στην ουσία υπονομεύει τα συμφέροντα της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντολογικά.

Δεν αρκούν οι λιγοστές σας αράδες να μας πείσετε για κάτι που δεν είστε. Οι χοντροκομμένες ανακοινώσεις σας, ελλιπέστατες και προσβλητικές που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι διαποτισμένες από μαρξιστική ανάλυση αλλά από μια οικονομιστική, ωφελιμιστική, σοσιαλδημοκρατική λογική σας εκθέτουν και όχι σε μας τους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ αλλά στον κόσμο που σας στηρίζει. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση η κριτική μας δεν αναφέρεται σε κανέναν από τους –τις υποστηρικτές –τριες σας ,που έχετε συστηματικά εξαπατήσει και σύντομα θα κάνουν τον λογαριασμό, και τότε να δούμε αν θα λογοδοτήσετε.

Είναι χρέος κάθε ελεύθερης συνείδησης να αγωνίζεται όταν βλέπει τα εξουσιαστικά σκότη να πυκνώνουν γύρω της, να αγωνίζεται για μια χαραμάδα φωτός.


ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΩ Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.


ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ -ΕΣ (ΑΡΤΑ)

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΟΜΑΔΑ ¨ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ¨ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ¨ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: