ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ * ΑΓΡΙΝΙΟ

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Παρέμβαση αναρχικών στον Αχελώος TV - ΑγρίνιοΠαρέμβαση αναρχικών στον Αχελώος TV για την αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους - απεργούς πείνας / Μάρτης 2015

Ο αγώνας των πολιτικών κρατούμενων
απεργών πείνας (από 2 Μάρτη 2015)
είναι αγώνας όλων.

Τόσο οι πολιτικοί κρατούμενοι που θέτουν το σώμα τους ως εργαλείο για την επίτευξη πολιτικών στόχων, που μιλούν μέσα από το στόμα χιλιάδων άλλων αγωνιζόμενων ανθρώπων και απαιτούν:

* Κατάργηση της ειδικής αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας και συγκεκριμένα τους νόμους περί τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης (νόμοι 187Α και 187).

* Κατάργηση των ειδικών κατασταλτικών νόμων (κουκουλονόμος).

* Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ' που αποτελούν το σύμβολο του καθεστώτος εξαίρεσης των πολιτικών κρατουμένων.

* Οριοθέτηση της χρήσης και της επεξεργασίας του DNA σαν αποδεικτικό μέσο.

* Άμεση απελευθέρωση του Σ. Ξηρού που εξοντώνεται καθημερινά εδώ και 13 χρόνια από το εκδικητικό κράτος.

Όσο και η αντίσταση σε συγκεκριμένες εφαρμογές του τρομονόμου που ποινικοποιεί το φιλικό και συγγενικό περιβάλλον των αγωνιστών, από τα φυλακισμένα μέλη της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, που επίσης ξεκινούν απεργία πείνας από τις 2 Μάρτη 2015 και απαιτούν την άμεση απελευθέρωση συγγενικών τους προσώπων.

Προωθούν το συνολικότερο δυνάμωμα και την υπεράσπιση των κοινωνικών - ταξικών αγώνων και αντιστάσεων απέναντι στην ολοκληρωτικού τύπου καταστολή που ανάμεσα σε άλλα διώκει το φρόνημα και την πρόθεση τέλεσης αδικήματος, ποινικοποιεί το κοινωνικό περιβάλλον αγωνιστών, εκδικείται τους πολιτικούς αντιπάλους του καθεστώτος με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις, ειδικές δίκες εν είδη έκτακτων στρατοδικείων και ειδικές συνθήκες κράτησης.

Ενισχύουν τον επαναστατικό αγώνα ξεκινώντας τη μάχη για το σύνολο του κοινωνικού-ταξικού κινήματος πάνω στους αναγκαίους σκοπούς του αγώνα ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο για την καθολική ανατροπή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ – ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ-ΕΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, Α.Σ.Ε. ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ,
ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΛΒΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: